1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Grammar test - 005

Konusu 'Pratik İngilizce - Practical English' forumundadır ve Mc_ÖRGE tarafından 19 Aralık 2009 başlatılmıştır.

  1. Mc_ÖRGE

    Mc_ÖRGE HalaMadrid

    Katılım:
    15 Eylül 2009
    Mesajlar:
    1.648
    Beğenileri:
    83
    Ödül Puanları:
    1.330
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Kaptan
    Yer:
    İzmir
    Banka:
    714 ÇTL
    GRAMMAR TEST - 005​

    1) "Where's Ali?"* "He ............... to the pictures again."
    a. has been**** b. 'd gone**** c. goes****
    d. 's been**** e. 's gone
    *
    2) Hello, Ali. Where ............... ?
    a. had you been**** b. are you**** c. have you gone
    d. have you been**** e. you went
    *
    3) Everybody ............... coming, aren't they?
    a. will be**** b. is**** c. are**** d. aren't**** e. isn't
    *
    4) Everybody knows it, ............... ?
    a. doesn't he**** b. doesn't it**** c. doesn't one
    d. don't they**** e. isn't it
    *
    5) Everything ............... in good order, ............... ?
    a. is / isn't it**** b. are / aren't they**** c. is / aren't they
    d. aren't / aren't they**** e. isn't / isn't it
    *
    6) Put it on the table, ............... .
    a. do you**** b. will you**** c. isn't it****
    d. don't you**** e. is it

    7) ............... birds can fly very high in ............... sky.
    a. The / the**** b. Some / the**** c. Some / -----****
    d. ----- / -----**** e. The / a
    *
    8) What's been happening here? You look terribly ............... .
    a. unhappily**** b. angrily**** c. asleep***
    d. anger***** e. disappointed
    *
    9) She looked at me ............... .
    a. angry**** b. hungry**** c. silly****
    d. happy**** e. angrily
    *
    10) What on earth are you cooking in the kitchen? It smells ............... .
    a. nasty**** b. badly**** c. well**** d. nicely**** e. tastily
    *
    11) I'm so worried about him. He drives his car much too ............... .
    a. quick**** b. fast**** c. speedy****
    d. hurried**** e. hasty
    *
    12) The bus ............... in ten minutes.
    a. was living**** b. is leaving**** c. will live****
    d. isn't living**** e. lives

    13) I've eaten all of ............... ; will you give me some of ................ ?
    a. yours / them**** b. my / your**** c. them / mine
    d. mine / yours**** e. yours / them
    *
    14) Güneş said that ............... .
    a. I'm in my bedroom**** b. she was in her bedroom
    c. "I'm in my bedroom" d. she is in her bedroom****
    e. he is in his bedroom
    *
    15) What a clever girl ............... !
    a. you are**** b. is she**** c. aren't you****
    d. isn't she**** e. are you
    *
    16) What beautiful eyes ............... !

    a. has she**** b. she looks**** c. does she have****
    d. she has**** e. have you
    *
    17) I haven't seen you for ages. Where have you ............... ?
    a. escaping from me**** b. hiding yourself****
    c. must have been d. been**** e. gone
    *
    18) I can't find my keys ............... . I seem to have lost them.
    a. everywhere**** b. somewhere**** c. nowhere
    d. anywhere**** e. whereabouts
    *
    19) I'm sure they must be here ............... .

    a. everywhere**** b. somewhere**** c. nowhere
    d. anywhere**** e. whereabouts
    *
    20) I've looked for them ............... , but I can't find them.
    a. everywhere**** b. somewhere**** c. nowhere
    d. anywhere**** e. whereabouts
    *

    01. e 06. b 11. b 16. d
    02. d 07. b 12. b 17. d
    03. b 08. e 13. d 18. d
    04. d 09. e 14. b 19. b
    05. a 10. a 15. a 20. a
     

Sayfayı Paylaş