1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Grammar test - 006

Konusu 'Pratik İngilizce - Practical English' forumundadır ve Mc_ÖRGE tarafından 19 Aralık 2009 başlatılmıştır.

  1. Mc_ÖRGE

    Mc_ÖRGE HalaMadrid

    Katılım:
    15 Eylül 2009
    Mesajlar:
    1.648
    Beğenileri:
    83
    Ödül Puanları:
    1.330
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Kaptan
    Yer:
    İzmir
    Banka:
    714 ÇTL
    GRAMMAR TEST - 006

    1) She has been working for that firm ............... since she left school.
    a. very b. never**** c. every *** d. a long time e. ever
    *
    2) I'm so surprised to hear that he could do it ............... himself.
    a. without b. with c. except for d. all by e. besides
    *
    3) This apple has ............... exceptionally sweet taste.
    a. very**** b. never**** c. another**** d. not**** e. an
    *
    4) You look ............... you were expecting some bad news.
    a. as though**** b. almost**** c. although**** d. if**** e. really
    *
    5) I'd like ............... lemonade with .............. sugar in it, please.
    a. the / the**** b. a / a**** c. some / a**** d. a / some**** e. a / the
    *
    6) These flowers .............. all dead; please give me some fresh ............... .
    a. was / were**** b. are / ones**** c. aren't all / more
    d. will be / one**** e. were / ---
    *
    7) By the time the doctor ............... here, it'll be too late to do anything for her.
    a. gets**** b. will get**** c. got**** d. get**** e. had got
    *
    8) She ............... very quiet until you came along.
    a. had been**** b. keeps**** c. has been
    d. will have been **** e. 's been keeping
    *
    9) Nobody loves you ............... I do.
    a. than *** b. more**** c. except**** d. if**** e. like
    *
    10) The baby didn't get much sleep. We didn't ............... .
    a. neither *** b. more**** c. less**** d. so much more**** e. either
    *
    11) She can speak Turkish quite well. And so ............... .
    a. is he**** b. she can**** c. am I**** d. can her friend**** e. do I
    *
    12) We don't quite know how ............... there.
    a. to get**** b. in order to get**** c. getting**** d. able to get**** e. can be getting
    *
    13) She didn't want ............... anything that would influence his decision.
    a. having said**** b. in order to say**** c. to be said
    d. saying**** e. to say
    *
    14) I assume ............... against buying a new car.
    a. deciding *** b. your decision**** c. to decide
    d. you've decided**** e. so as to decide
    *
    15) Why is she sitting there all ............... herself in the dark?
    a. beside**** b. lonely**** c. by**** d. alone**** e. with
    *
    16) Seeing that his car wasn't there, I asked them, "Has Güneş ............... left?
    a. ready to**** b. a long time ago**** c. already
    d. as long as**** e. yet
    *
    17) Did you really say that? You .............. out of your mind!
    a. were to have been**** b. have had to be**** c. must have been
    d. should have been**** e. would be
    *
    18) She seemed ............... my company. Why did she ............... to leave?
    a. to enjoy / like *** b. enjoying / enjoy**** c. have liked / ought
    d. to be enjoying / have**** e. to enjoy / seem
    *
    19) She ............... about twenty-five when I first met her.
    a. will have to be**** b. must have been**** c. has had to be
    d. didn't need to be**** e. ought to have been
    *
    20) I've heard that the pink ............... are the best. I'd like to buy ............... if you've got ............... left.
    a. any / some / any**** b. ones / some / any**** c. some / ones / many
    d. ones / any / many**** e. ones / any / ones
    *

    01. e 06. b 11. d 16. c
    02. d 07. a 12. a 17. c
    03. e 08. a 13. e 18. d
    04. a 09. e 14. d 19. b
    05. d 10. e 15. c 20. b
     

Sayfayı Paylaş