1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Günün Menüsü: Bıldırcın Kebabı

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Papatya tarafından 25 Kasım 2012 başlatılmıştır.

  1. Papatya
    Meşgul

    Papatya Sözlerimi Geri Alamam.* Süper Moderatör

    Katılım:
    6 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    16.311
    Beğenileri:
    5.869
    Ödül Puanları:
    10.980
    Yer:
    Seattle.
    Banka:
    5.580 ÇTL


    [​IMG]

    Malzemeler

    1 adet bıldırcın

    1 yemek kaşığı tereyağ

    1 yemek kaşığı krema

    1 yemek kaşığı un

    1 adet bostan patlıcan

    1 tutam tuz

    2 yemek kaşığı salça

    1 tutam karabiber

    Yemeğin tarifi

    Öncelikle bıldırcınları kemiklerinden ayırın, patlıcanın içini oyun ve bıldırcını patlıcanın içine koyun. Hazırladığınız karışımı tepsiye dizin. Ölçüsü verilen tereyağını bir tencerede eritin sonrasında içine unu da koyarak bir süre kavurun. Un kavrulduktan sonra tuz, karabiber, krema ve et suyunu da ekleyerek bir süre kaynatın. Yaptığınız karışımı bıldırcın kebabının bulunduğu tepsiye koyarak üzerini folyo kağıtla sarın. 200 derecede ısıtılmış fırında pişirin. Daha sonra afiyetle servis yapabilirsiniz.

     

Sayfayı Paylaş