1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"BENİM DÜNYAM" konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de bu yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Güveçte Çinekop

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve arz-ı hal tarafından 28 Nisan 2012 başlatılmıştır.

  1. arz-ı hal

    arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye

    Katılım:
    29 Kasım 2011
    Mesajlar:
    9.030
    Beğenileri:
    554
    Ödül Puanları:
    5.980
    Meslek:
    artık sadece eş ve anne
    Yer:
    Beşitaş'ın tam ortası
    Banka:
    315 ÇTL
    Güveçte Çinekop

    6 kişilik
    1 kg orta boy çinekop
    4 adet domates
    1 kg haşlanmış mantar
    4 adet dolmalık biber
    5 çorba kaşığı sıvıyağ
    1 çorba kaşığı tuz

    Temizlenmiş ve bol suyla yıkanmış çinekopların suyunu süzün. Çinekopları hafifçe yağlanmış güvece dizin. Kabukları soyulmuş ve halkalar halinde doğranmış domatesleri mantarları ve dolmalık biberleri çinekopların üzerine dizin. Sıvıyağı üzerlerine gezdirip tuz serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin. Sıcak servis yapın.
     
Benzer Konular
  1. KıRMıZı
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    480
  2. Papatya
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    352
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş