1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Hafif Patlıcan Kızartması

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Paradoks ~ tarafından 14 Aralık 2012 başlatılmıştır.

  1. Paradoks ~

    Paradoks ~ ... Elif ...

    Katılım:
    6 Eylül 2011
    Mesajlar:
    4.001
    Beğenileri:
    71
    Ödül Puanları:
    2.980
    Meslek:
    Yazılım mühendisi
    Yer:
    Konya
    Banka:
    1.043 ÇTL
    [​IMG]

    Malzemeler,

    2 adet patlıcan

    1 yemek kaşığı sıvıyağ

    Damak tadınıza göre tuz

    Hazırlanışı,

    Patlıcanların kabuklarını alacalı soyup halka halka doğrayın.

    Acısını almak için tuzlu suda on beş dakika bekletip süzün.

    Patlıcan, sıvıyağ ve damak tadınıza göre tuzu derin bir kaba alın.

    Malzemeler birbiriyle özleşene kadar harmanlayın.

    Patlıcanları, fırın tepsisine dizin.

    Önceden ısıtılmış 200 derece fırında yaklaşık 20 dakika pişirin.

    Dilerseniz beşamel sosla servis edebilirsiniz.
     
  2. -araz-
    Ayyaş

    -araz- EYVALLAH... V.I.P

    Katılım:
    24 Aralık 2011
    Mesajlar:
    5.290
    Beğenileri:
    1.207
    Ödül Puanları:
    7.230
    Banka:
    4.967 ÇTL
    sevdim bunu
     
Benzer Konular
  1. MeRciMeK
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    629
  2. GöLGe
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    652
  3. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    491
  4. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    716
  5. Papatya
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    297
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş