1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Hamsi Kavurma

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Paradoks ~ tarafından 1 Nisan 2013 başlatılmıştır.

  1. Paradoks ~

    Paradoks ~ ... Elif ...

    Katılım:
    6 Eylül 2011
    Mesajlar:
    4.006
    Beğenileri:
    71
    Ödül Puanları:
    2.980
    Meslek:
    Yazılım mühendisi
    Yer:
    Konya
    Banka:
    114 ÇTL
    [​IMG]

    Yarım kg hamsi
    1 adet kuru soğan
    2 adet domates
    2 adet biber
    4 çorba kaşığı sıvıyağ
    1 tatlı kaşığı tuz


    Hamsilerin başları ve kılçıkları çıkarılır.
    Tencereye yağ konur, ısınınca ince kıyılmış soğan eklenir ve pembeleştirilir.
    Üzerine hamsi eklenir, 15 dakika kavrulur.
    Sonra ince kıyılmış biber atılır, birkaç kere çevirdikten sonra küp doğranmış domates ve tuz katılır.
    10 dakika daha kavrulur, ateşten alınır.
     
  2. -araz-
    Ayyaş

    -araz- EYVALLAH... V.I.P

    Katılım:
    24 Aralık 2011
    Mesajlar:
    4.727
    Beğenileri:
    368
    Ödül Puanları:
    3.980
    Banka:
    439 ÇTL
    harika görünüyo ama tadından şüpheliyim:)
     

Sayfayı Paylaş