1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Hamur İşlerini Süsleme ve Servise Hazırlama Yolları

Konusu 'Sofra Düzeni ve Servis' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 23 Ocak 2011 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.480
    Beğenileri:
    5.784
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    ❤ Şehr-i İstanbul ❤
    Banka:
    3.064 ÇTL
    Hamur işleri et ve balıklar gibi yanlarına mutlaka garnitür konarak sofraya getirilmezler. Bunlardan bazıları yeşil fıstık fındık kaymak v.s. ile süslenebilirse de (tatlılar) büyük bir kısmına bir şey konmasada olabilir. Servis tabağına koyarken büyük bir itina gerekir.

    Servis tabaklarının altına peçete kağıdı veya özel oymalı tabak kağıdını koyup onun üzerine börek bisküvi v.s. leri güzel dizmek lâzımdır. Bu hem ev kadının ince bir zevkini gösterir hemde iştah artırmada rolü vardır.
     

Sayfayı Paylaş