1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"BENİM DÜNYAM" konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de bu yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Hatay Yöresi Frikli Bulgur Pilavı

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve arz-ı hal tarafından 8 Temmuz 2012 başlatılmıştır.

  1. arz-ı hal

    arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye

    Katılım:
    29 Kasım 2011
    Mesajlar:
    9.030
    Beğenileri:
    554
    Ödül Puanları:
    5.980
    Meslek:
    artık sadece eş ve anne
    Yer:
    Beşitaş'ın tam ortası
    Banka:
    310 ÇTL
    [​IMG]

    Malzemeler:1 bardak pilavık bulgur,1 bardak frik,arpa veya tel şehriye,sıvıyağ ve margarin,tuz ve karabiber,sıcak su,

    Hazırlanışı:tencereye sıvıyağ konup şehriyeler kavrulur.Blugur ve frik yıkanıp süzülüp eklenir.Az kavrulur.Uygun miktarda sıcak su konur.Margarinde eklenir tabi.Tuzu da eklenir.KAhve ocağında kısık ateşte pişirilir.Piştikten sonra altı kapatılıp demlenmeye bırakılır.
     

Sayfayı Paylaş