1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

HAVUC TATLISI

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve misafir tarafından 7 Ekim 2006 başlatılmıştır.

  1. misafir

    misafir Ziyaretçi

    HAVUC TATLISI
    Malzemeler:
    5 tane rendelenmis orta boy havuc
    Yarim su bardagi seker
    1 su bardagi ufalanmis bisküvi
    1 su bardagi cekilmis ceviz ici
    50 gr hindistan cevizi tozu

    HAZIRLANISI:
    Havuclari ve sekeri bir tencereye koyuyoruz, kisik ateste havuclar suyunu cekinceye kadar pisiriyoruz.
    Tenceremizi ocaktan alip ilimasi icin bi süre bekletiyoruz.
    Ilidiktan sonra icine cevizi, bisküvi tozunu ekliyoruz ve hepsini karistiriyoruz.
    Daha sonra elimizi su ile islatip ufak toplar halinde tatlimizi yuvarliyoruz.
    Hindistan cevizine batirip bir tabaga diziyoruz.Buzdolabinda sogumasi icin bekletiyoruz.
     

Sayfayı Paylaş