1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

Forumda "YAZ" konulu resim yarışması düzenledik. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Havyarlı yumurta dolması

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve arz-ı hal tarafından 26 Şubat 2012 başlatılmıştır.

  1. arz-ı hal

    arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye

    Katılım:
    29 Kasım 2011
    Mesajlar:
    9.030
    Beğenileri:
    555
    Ödül Puanları:
    5.980
    Meslek:
    artık sadece eş ve anne
    Yer:
    Beşitaş'ın tam ortası
    Banka:
    316 ÇTL
    6 katı haşlanmış yumurta
    1 çorba kaşığı siyah ya da kırmızı havyar
    1 tatlı kaşığı limon suyu
    1 kahve kaşığı pul kırmızıbiber
    1 demet tere

    Yumurtaları uzunlamasına ortadan 2'ye kesiniz. Her yarınım altından küçük bir parça keserek altlarının düz olmasını sağlayınız. Yumurtaların sarılarını çıkarıp, bir kaşıkla ezerek tel süzgeçten bir kaseye geçiriniz. Havyar, limon suyu ve pul kırmızıbiberi, çatalla kasedeki yumurta sarılarına katınız. Karışımı yumurta aklarına yerleştirip, yumurta dolmalarını bir servis tabağına dizerek, buzdolabında 30 dakika soğutunuz. Tabağı buzdolabından alıp, dolmaları tereyle süsleyerek, servis ediniz.
     

Sayfayı Paylaş