1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

Hoşaflar Hakkında

Konusu 'Diyet / Mutfak' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 8 Aralık 2012 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.589
    Beğenileri:
    5.889
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    ❤ Şehr-i İstanbul ❤
    Banka:
    3.568 ÇTL
    Hoşaflar Hakkında

    Hoşaf, haddizatında (hoş âb = hoş su) mânasını ifade etmektedir. Hoşaflar, her nev'î taze ve kuru meyva ile yapılan kompostoların sulandırılmış ve hafifletilmiş şeklidir. Aile sofralarında pilâv, makarna yenilirken pek âlâ kaşık atılan şekerli ve taneli meyva sulandır.
    Meyvaların ve bilhassa tamamiyle kemale ermemiş olgun olmayan ve çiğ yenildikleri takdirde dokunmak ihtimali mevcut olan ham yemişlerin haşlanma yolu ile sıhhî yenilen tarzıdır.
    Umumiyetle hoşaflar, kâselere alınırken, evvelâ tanelerini koymalı; sonra üzerine sularını doldurmalıdır. Böyle yapılmazsa, suları yüzünüze ve etrafa sıçratılır.
     

Sayfayı Paylaş