1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

İç Bakla

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve MeRciMeK tarafından 23 Ocak 2010 başlatılmıştır.

  1. MeRciMeK
    Masum

    MeRciMeK V.I.P V.I.P

    Katılım:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    9.073
    Beğenileri:
    1.872
    Ödül Puanları:
    7.230
    Banka:
    428 ÇTL
    Malzemeler :
    500 gr. bakla
    3 su b. pirinç
    2 çorba k. tereyağı
    5 bardak su

    Hazırlanışı
    Tereyağını tencerede eritin. Ardından üzerine baklaları ekleyerek kavurun. Üzerine suyu ekleyerek bir süre kaynatın. Diğer tarafta pirinci kavurun.

    Üzerine baklaları suyu ile beraber ilave ederek kapağı kapalı pişmeye bırakın.
     

Sayfayı Paylaş