1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

ıspanaklı tavuk sarması

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve arz-ı hal tarafından 26 Şubat 2012 başlatılmıştır.

  1. arz-ı hal

    arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye

    Katılım:
    29 Kasım 2011
    Mesajlar:
    9.030
    Beğenileri:
    553
    Ödül Puanları:
    5.980
    Meslek:
    artık sadece eş ve anne
    Yer:
    Beşitaş'ın tam ortası
    Banka:
    309 ÇTL
    6 adet göğüs eti (avuç içi büyüklüğünde dövülerek inceltilmiş)
    ½ kg ıspanak
    1 adet soğan
    1 adet domates
    1 çay kaşığı karabiber
    2 kaşık tereyağı (sıvı yağ da olabilir)

    Bir tencerede küçük doğranmış soğanlar 2 kaşık tereyağ da hafifçe sarartılır. domatesler ilave edilir.
    Ispanaklar küçük doğranıp eklenir. Hepsi beraber suyunu çekene kadar kavrulur. İsteğe bağlı tuz ve karabiber eklenir.
    Pişirdiğimiz ıspanaklı harçtan piliç göğüslerinin ortasına konup sigara böreği gibi sarılır. Kürdan batırarak kapatılır. Ya bir tencere de az su ile pişirilir ya da yağda kızartılır.
     

Sayfayı Paylaş