1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Ispanaklı Tost Ekmeği

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve dderya tarafından 30 Ekim 2013 başlatılmıştır.

  1. dderya
    Ayyaş

    dderya kOkOşŞ Süper Moderatör

    Katılım:
    29 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    11.296
    Beğenileri:
    7.486
    Ödül Puanları:
    11.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    izmir :)
    Banka:
    216 ÇTL
    Malzemeler
    - 0.2 ( 1/5 ) Kg Ispanak
    - 6 Adet Taze Soğan
    - 6 Dilim Tost Ekmeği
    - 6 Adet Yumurta

    Hazırlanışı
    Tost ekmeklerinin içini pencere gibi kesin. Ayıklanmış güzelce yıkanmış ıspanakları taze soğan ile çok hafif kavurun. Ortası açılmış tost ekmeklerini fırın tepsisine yerleştirin. Boşluklara fındık kadar margarin ekleyin. Hafifçe kavrulmuş ıspanakları da ortası açık kalacak şekilde yerleştirin. Ortalarına bir yumurta sarısı kırdıktan sonra fırında 150 derecede 5 - 10 dk arası pişirin.[​IMG]

    İçerdiği Vitaminler
    A, B1, B2, B3, B5, B6, B9

    Kalori Miktarı
    Toplam Kalori Miktarı : 903 Kcal
     

Sayfayı Paylaş