1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

iştah açıcı şifalı bitkiler karışımları

Konusu 'Genel Sağlık Bilgileri' forumundadır ve ~meLek~ tarafından 30 Ağustos 2013 başlatılmıştır.

  1. ~meLek~
    Cadı

    ~meLek~ GalataSaray'ım

    Katılım:
    15 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    3.052
    Beğenileri:
    188
    Ödül Puanları:
    3.330
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Öğrenci (:
    Yer:
    Napcan geLcenmi ki?
    Banka:
    129 ÇTL
    Nane suyu içilir ( Nane kurusu çay gibidir )
    Zeytin istenilen şekilde tüketilir.
    Karabiber , yemeklere ilave edilerek yenilir.
    Karanfil , ağızda çiğnenir veya çay gibi içilir.
    Havlıcan ağızda çiğnenir veya çay gibi içilir.
    Soğan istenilen şekilde tüketilir.
    Sirke , salatalarla birklikte tüketilir.
    Sarımsak : haif tuza batırılır ve ekmekle yenilir.
    Kullanışı : Bu devaların her biri muhtelif vakitlerde yenilir. yahut sirkeleri yapılarak kaşık kaşık içilir.
    Ayva suyu , zencefil , beyaz biber , bal yapılışı : Sert maddeler toz gibi , yumşakları lapa gibi yapılır.
    Elde edilen bu devalardan macun yapılır.
    Kullanışı : Bir iki kaşık yenilir. Bu terkip bulantıyı ortadan kaldırır.
    Nane suyu , şeker : Terkip yapılır içilir.
    Ekşi nar , nane : Dövülerek suyu çıkarılır , bal veya şeker ilave edilerek içilir.
    Mayalı hamur , kekik otu , hardal , nane : karıştırılıp çorba yapılarak içilir.
    Andız kökü : kaynatılarak içilirse mide’yi ıslah eder , iştah açıcı bitkidir. Midenin en kıymetli ilacıdır.
    Soğan , sarımsak yemelidir. Sirkeli soğanlı salata yapılarak yenilmelidir.
     
Benzer Konular
  1. Melek
    Mesaj:
    9
    Görüntüleme:
    1.452
  2. Çirkin Kral
    Mesaj:
    2
    Görüntüleme:
    672
  3. kelebek
    Mesaj:
    2
    Görüntüleme:
    846
  4. Celal28-
    Mesaj:
    4
    Görüntüleme:
    494
  5. Papatya
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    444
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş