1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

iştah açıcı şifalı bitkiler karışımları

Konusu 'Genel Sağlık Bilgileri' forumundadır ve ~meLek~ tarafından 30 Ağustos 2013 başlatılmıştır.

  1. ~meLek~
    Cadı

    ~meLek~ GalataSaray'ım

    Katılım:
    15 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    3.052
    Beğenileri:
    188
    Ödül Puanları:
    3.330
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Öğrenci (:
    Yer:
    Napcan geLcenmi ki?
    Banka:
    109 ÇTL
    Nane suyu içilir ( Nane kurusu çay gibidir )
    Zeytin istenilen şekilde tüketilir.
    Karabiber , yemeklere ilave edilerek yenilir.
    Karanfil , ağızda çiğnenir veya çay gibi içilir.
    Havlıcan ağızda çiğnenir veya çay gibi içilir.
    Soğan istenilen şekilde tüketilir.
    Sirke , salatalarla birklikte tüketilir.
    Sarımsak : haif tuza batırılır ve ekmekle yenilir.
    Kullanışı : Bu devaların her biri muhtelif vakitlerde yenilir. yahut sirkeleri yapılarak kaşık kaşık içilir.
    Ayva suyu , zencefil , beyaz biber , bal yapılışı : Sert maddeler toz gibi , yumşakları lapa gibi yapılır.
    Elde edilen bu devalardan macun yapılır.
    Kullanışı : Bir iki kaşık yenilir. Bu terkip bulantıyı ortadan kaldırır.
    Nane suyu , şeker : Terkip yapılır içilir.
    Ekşi nar , nane : Dövülerek suyu çıkarılır , bal veya şeker ilave edilerek içilir.
    Mayalı hamur , kekik otu , hardal , nane : karıştırılıp çorba yapılarak içilir.
    Andız kökü : kaynatılarak içilirse mide’yi ıslah eder , iştah açıcı bitkidir. Midenin en kıymetli ilacıdır.
    Soğan , sarımsak yemelidir. Sirkeli soğanlı salata yapılarak yenilmelidir.
     

Sayfayı Paylaş