1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

İştah Açıcılar

Konusu 'Sofra Düzeni ve Servis' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 23 Ocak 2011 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.480
    Beğenileri:
    5.784
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    ❤ Şehr-i İstanbul ❤
    Banka:
    3.064 ÇTL
    İŞTAH AÇICILAR

    İştah açıcılar verilen yemeğin gerektirdiği sayıda misafirlere göre hazırlanabildiği gibi tabaklara az az yerleştirilebilir. Hepsini masadakilerin sayısına göre bir tabağa yerleştirmek mümkün olduğu gibi küçük tabaklara da dağıtılabilinir.
    İştah açıcıların taze olmasına dikkat etmelidir. Hepsini evde hazırlamak zor olduğu için şarküteri mağazalarından alırken bayat olmaması için kontrolden geçirmelidir. İştah açıcıların tabaklarının süslü olması masaya başka bir şekil verir. Arkadan gelecek yemekler bol ise tabaklara fazla doldurmak gerekmez.

    BAZI İŞTAH AÇICILAR
    Beyaz peynir
    Kaşar peyniri
    Siyah zeytin
    Yeşil zeytin
    Sosis
    Havyar
    Mayonezli balık
    Mayonezli yumurta
    Çiğ köfte
    Ton balığı
    Sigara böreği
    Fasulya pilâki
    Barbunya pilâki
    Rosto Salatalık
    Rus salatası
    Cacık
    Turşular
    Tarama
    Pastırma
    Sardalye
    Sahanda sucuk
    Sahanda pastırma
    Patlıcan tava
    Biber tava
    Kabak tava
    Çeşitli salatalar
    Marul
    Humus
    Salam
    Sucuk
    Lekârda
    Sardalye
    Yaprak dolması
    Biber dolması
    Ciğer tava
    Beyin tava
    Böbrek sote
    Ciğer sote
    Çeşitli köfteler
    Domates
     

Sayfayı Paylaş