1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

İştah Açıcıların Süslenmeleri

Konusu 'Sofra Düzeni ve Servis' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 23 Ocak 2011 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.480
    Beğenileri:
    5.784
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    ❤ Şehr-i İstanbul ❤
    Banka:
    3.064 ÇTL
    İŞTAH AÇICILARIN SÜSLENMELERİ

    Karışık iştah açıcıları bir tabağın içine yerleştirmek istiyorsanız her iştah açıcıya ayrı bir şekil vermeniz gerekir örneğin aynı tabağın içinde küçük peynir parçalarını kürdanlara batırabilirsiniz. Daha değişik peynir çeşitlerini yuvarlak francela ekmeklerinin üzerinde servis yapabilirsiniz. Mayonezi içi boşaltılmış bir domatesin içine yerleştirebilirsiniz. Limonların îçllerini boşaltarak bu kısımları Amerikan salatası ile doldurabilirsiniz. Hazırlayacağınız tabak böylece hem iç açıcı olacak hem de içinde çeşitli yiyecekler bulundğu için doyurucu olacaktır.
    Salata tabağınızın içinde tek çeşit salata olsa bile bunu turp veya domates dilimleri ile süslemeniz mümkündür örneğin çukur bir kabın içine yeşil salata yerleştirdiğiniz. Bunu en basit süsleme şekli ortasına dörde bölünmüş ve kabukları soyulmuş bir domates oturtmaktır. Veya yeşil salatanın üzerine küçük parçalar halinde kesilmiş kırmızı turp serpiştirebilirsiniz. Taze soğan veya sarımsak da yeşil salatalarınızı hem süsleyecek hem de onlara lezzet verecektir.
     

Sayfayı Paylaş