1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/

İşte Çekirdekli Ekmek Tarifi

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Papatya tarafından 30 Kasım 2012 başlatılmıştır.

  1. Papatya
    Meşgul

    Papatya Sözlerimi Geri Alamam.* Süper Moderatör

    Katılım:
    6 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    16.503
    Beğenileri:
    5.963
    Ödül Puanları:
    10.980
    Yer:
    Seattle.
    Banka:
    3.034 ÇTL


    Malzemeler

    1 su bardağı tam buğday unu

    1 su bardağı çavdar unu

    1 su bardağı yulaf unu

    1/4 su bardağı kabuksuz ay çekirdeği

    1 çorba kaşığı haşhaş tohumu

    1 çorba kaşığı susam

    1,5 su bardağı süt

    2 adet yumurta

    2 çorba kaşığı zeytinyağı

    1 çay kaşığı karbonat

    1 çay kaşığı tuz

    Ekmeğin tarifi


    Bütün kuru malzemeleri karıştırın. Çırpılmış yumurtaya yağ ile sütü çırparak ilave edin. Yumurtalı karışım ve kuru karışımı bir kapta birleştirin. Fırın tepsisini ya da dikdörtgen borcamı yağlayıp karışımı koyun. Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında 50 dakika pişirin.

     
Benzer Konular
  1. sherry
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    381
  2. sessiz gemi
    Mesaj:
    14
    Görüntüleme:
    1.172
  3. Suskun
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    1.837
  4. Papatya
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    353
  5. ~meLek~
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    266
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş