1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

Forumda "YAZ" konulu resim yarışması düzenledik. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

İyotlu tuz nasıl kullanılmalıdır?

Konusu 'Diyet / Mutfak' forumundadır ve Suskun tarafından 6 Ocak 2013 başlatılmıştır.

  1. Suskun

    Suskun V.I.P V.I.P

    Katılım:
    16 Mart 2009
    Mesajlar:
    23.240
    Beğenileri:
    299
    Ödül Puanları:
    6.230
    Yer:
    Türkiye
    Banka:
    3.089 ÇTL

    İyotlu tuz nasıl kullanılmalıdır?

    İyot ısı, ışık ve nemden çok çabuk etkilenerek kayba uğrar, bu neden*le iyotlu tuz satın alındıktan sonra;
    Koyu renk cam kavanozda saklanmalı,
    Işık ve güneşten korunmalı,
    Nemli ortamlardan uzak tutulmalıdır.
    İyotlu tuz ısıyla kayba uğradığından yemeğe ocaktan inmeye yakın ilave edilmelidir.
    Kullanılan her paketin üzerinde belirtilen son kullanma tarihine kadar tüketilmelidir.
     
  2. arz-ı hal

    arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye

    Katılım:
    29 Kasım 2011
    Mesajlar:
    9.030
    Beğenileri:
    555
    Ödül Puanları:
    5.980
    Meslek:
    artık sadece eş ve anne
    Yer:
    Beşitaş'ın tam ortası
    Banka:
    316 ÇTL
    yemekler de özellikle iyotsuz tuz kullanmak gerekli:)
     
  3. buhurdan
    Buhranda

    buhurdan Özel Üye Özel üye

    Katılım:
    12 Ocak 2013
    Mesajlar:
    3.050
    Beğenileri:
    1.156
    Ödül Puanları:
    5.730
    Banka:
    3.063 ÇTL
    [​IMG]
    tuz işte böyle kullanılmalı :D
     

Sayfayı Paylaş