1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

Izgarada Pişmiş Pilicin Servisi

Konusu 'Sofra Düzeni ve Servis' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 23 Ocak 2011 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.589
    Beğenileri:
    5.889
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    ❤ Şehr-i İstanbul ❤
    Banka:
    3.568 ÇTL
    IZGARADA PİŞMİŞ PİLİCİN SERVİSİ

    Bu biçimde pişirilen piliç daha önceden sırttan boylu boyuna kesilip dümdüz açılmış olması porsiyonlar fırında kızarmış tavuğun kesilmesinde kullanılan sıra izlenmesi gerekmektedir. Her but alt bölümü ile birlikte çıkarılır ve ayrılır.
    Her kanat beraberce çıkarılan beyaz et dar ve biraz uzundur. Göğüs eti ayrılmadan önce (Lâdes kemiği) tamamen çıkarılır bununla beraber ızgarada pilicin kesilme biçimi nedeni ile daha güçtür.
     
Benzer Konular
  1. Hazangülü
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    502
  2. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    541
  3. MeRciMeK
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    435
  4. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    627
  5. ~meLek~
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    256
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş