1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"BENİM DÜNYAM" konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de bu yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

[Java]Static fonksiyonla getClass() çağırma

Konusu 'Programlama Dilleri' forumundadır ve merakettim tarafından 7 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

  1. merakettim
    Ecinni

    merakettim Öpözel Üye :*

    Katılım:
    19 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    1.939
    Beğenileri:
    330
    Ödül Puanları:
    2.230
    Meslek:
    Ne iş olursa yaparım abi
    Yer:
    leşim ANKARA:)
    Banka:
    1.515 ÇTL
    Merhaba arkadaşlar.

    Static bir fonksiyondan getClass() çağıramassınız. Çünkü fonksiyon static'dir. :)


    Kod:
      Kodları görebilmek için ÜYE omalısınız !
    Eğer getClass() çağırırsanız şuna benzer bi hata alırısnız.

    Kod:
      Kodları görebilmek için ÜYE omalısınız !
    Bunun yerine "SinifinAdi.class" şeklinde çağırılmalıdır.

    Kod:
      Kodları görebilmek için ÜYE omalısınız !
    :)
     
    YoRuMSuZ bunu beğendi.
Benzer Konular
  1. TeBeSSüm
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    515
  2. TeBeSSüm
    Mesaj:
    2
    Görüntüleme:
    498
  3. aloneman35
    Mesaj:
    3
    Görüntüleme:
    1.094
  4. zuzuu
    Mesaj:
    3
    Görüntüleme:
    591
  5. Mc_ÖRGE
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    6.786
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş