1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

[Java]Static fonksiyonla getClass() çağırma

Konusu 'Programlama Dilleri' forumundadır ve merakettim tarafından 7 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

  1. merakettim
    Ecinni

    merakettim Öpözel Üye :*

    Katılım:
    19 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    1.931
    Beğenileri:
    323
    Ödül Puanları:
    2.230
    Meslek:
    Ne iş olursa yaparım abi
    Yer:
    leşim ANKARA:)
    Banka:
    1.432 ÇTL
    Merhaba arkadaşlar.

    Static bir fonksiyondan getClass() çağıramassınız. Çünkü fonksiyon static'dir. :)


    Kod:
      Kodları görebilmek için ÜYE omalısınız !
    Eğer getClass() çağırırsanız şuna benzer bi hata alırısnız.

    Kod:
      Kodları görebilmek için ÜYE omalısınız !
    Bunun yerine "SinifinAdi.class" şeklinde çağırılmalıdır.

    Kod:
      Kodları görebilmek için ÜYE omalısınız !
    :)
     
    YoRuMSuZ bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş