1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"BENİM DÜNYAM" konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de bu yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Jöle, Marmelat, Reçel nedir?

Konusu 'Diyet / Mutfak' forumundadır ve Suskun tarafından 10 Ocak 2013 başlatılmıştır.

  1. Suskun

    Suskun V.I.P V.I.P

    Katılım:
    16 Mart 2009
    Mesajlar:
    23.240
    Beğenileri:
    290
    Ödül Puanları:
    6.230
    Yer:
    Türkiye
    Banka:
    2.210 ÇTL
    Jöle, Marmelat, Reçel nedir?

    Jöle:
    Bir veya birkaç çeşit meyvenin sulu ekstraktlarının veya suyunun veya bunların karışımının şekerlerle uygun jel kıvamına getirilmiş karışımını,


    Marmelat: Turunçgil meyvesinden elde edilen pulp, püre, meyve suyu, sulu ekstraktları ve kabuklarının tek başına veya karıştırılarak, su ve şekerlerle uygun jel kıvamına getirilmiş karışımını,


    Reçel: Bir veya birkaç çeşit meyvenin püresinin veya pulpunun veya bunların karışımının, su ve şekerlerle uygun bir jel kıvamına getirilmiş karışımını, ifade eder.
     
Benzer Konular
  1. MeRciMeK
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    493
  2. Suskun
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    2.123
  3. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    551
  4. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    933
  5. ~meLek~
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    220
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş