1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Kabak Omlet

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve KıRMıZı tarafından 28 Mart 2010 başlatılmıştır.

  1. KıRMıZı
    Aşık

    KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P

    Katılım:
    22 Şubat 2008
    Mesajlar:
    27.303
    Beğenileri:
    4.917
    Ödül Puanları:
    11.580
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Karmaşıkkk
    Yer:
    TÜRKİYE
    Banka:
    485 ÇTL
    MALZEMELER


    • 1 kabak, ince kıyılmış
    • 4 dilim pastırma
    • 3 domates
    • 4 yumurta
    • 100 gr rendelenmiş kaşarpeyniri
    • 1/4 su bardağı bira
    • 6 zeytin
    • 1/ 4demet maydanoz, doğranmış
    • 2 çay kaşığı nişasta
    • tuz

    6 kişilik


    HAZIRLANIŞI

    Domatesleri soyup dörde bölün. Pastırmaları küçük parçalar halinde doğrayın. Bir kapta yumurtaları çırpın.
    Kabakları domateslerle beraberce pişirdikten sonra başka bir tavada bu defa pastırmalarla beraber kızartın.
    Daha sonra yumurtaları, kaşarpeynirini, maydanozu, tuzu ve birayı karıştırıp kabakların üzerine boşlatın ve 15 dakika kadar ısıtın. Domates suyu ile nişastayı karıştırıp koyulaştırdıktan sonra üzerine dilimlediğiniz eytinleri ekleyin.
    Omlet hazır olduktan sonra , sosla beraber servis yapın.
     

Sayfayı Paylaş