1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"BENİM DÜNYAM" konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de bu yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Kağıt Kebabı

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve MeRciMeK tarafından 20 Şubat 2010 başlatılmıştır.

  1. MeRciMeK
    Masum

    MeRciMeK V.I.P V.I.P

    Katılım:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    9.084
    Beğenileri:
    1.887
    Ödül Puanları:
    7.230
    Banka:
    459 ÇTL
    Malzemeler :
    1 Kg Kuzu Eti
    4 Soğan
    1 Baş Sarımsak
    150 Gr. Kuyruk Yağı
    Tuz
    Tane Karabiber
    Taze Kekik

    Hazırlanışı
    Kuyruk yağını ve kuzu etini doğrayın. Geniş bir kaba alın. Soğanları, sarımsakları, kekiği de doğrayıp karıştırın. Tuzunu ve karabiberi de katıp harmanlayın. Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine koyun ve yağlı kağıtla sarın.

    Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında yaklaşık bir saat pişirin. Piştikten sonra kekiğini döküp servis edebilirsiniz.
     
Benzer Konular
  1. misafir
    Mesaj:
    2
    Görüntüleme:
    765
  2. starx
    Mesaj:
    3
    Görüntüleme:
    661
  3. Suskun
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    2.403
  4. arz-ı hal
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    417
  5. Suskun
    Mesaj:
    4
    Görüntüleme:
    1.010
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş