1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Kahvaltı Veya İkindi Çaylarında Kullanılan Ekmek Dilimleri

Konusu 'Sofra Düzeni ve Servis' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 23 Ocak 2011 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ V.I.P

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    54.319
    Beğenileri:
    6.231
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Kadın
    Meslek:
    Muhasebe
    Banka:
    26.322 ÇTL
    KAHVALTI VEYA İKİNDİ ÇAYLARINDA KULLANILAN EKMEK DİLİMLERİ

    Kahvaltı veya ikindi çaylarında masaya getirilen ekmek ya da francalalar çok ince dilimlenmiş hattâ kızartılmış olarak getirilmelidir.
    Fakat sırf kahvaltı ile ikindi çaylarına özgü olmak üzere sofrada önümüze almamız gereken bu ince dilimleri masa örtüsünün üstüne koymamız hiç bir şekilde doğru değildir. Bunları ancak önümüzdeki tabağın bir kenarına bırakmamız gerekir. Sonra tabağımıza almış olduğumuz ekmek dilimlerinin üzerlerine tek parça bir şekilde reçel veya tereyağı sürerek veya sıvayarak bunu ısıra ısıra yemek de kesinlikle doğru değildir. Reçel ve tereyağını ancak dilimlerinden koparılmış ufak ekmek parçalarının üstlerine koyarak yememiz doğru olur.
     
Benzer Konular
  1. Suskun
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    2.038
  2. Suskun
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    1.332
  3. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    712
  4. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    2.878
  5. Çağlayağmur
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    592
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş