1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Kamaboko Tarifi

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Paradoks ~ tarafından 2 Nisan 2013 başlatılmıştır.

  1. Paradoks ~

    Paradoks ~ ... Elif ...

    Katılım:
    6 Eylül 2011
    Mesajlar:
    4.001
    Beğenileri:
    71
    Ödül Puanları:
    2.980
    Meslek:
    Yazılım mühendisi
    Yer:
    Konya
    Banka:
    1.043 ÇTL
    [​IMG]

    Dil (Veya pisi balığı filetosu) 500 gr.
    Mısır unu
    2 çorba kaşığı Şeker
    1 çay kaşığı Soya sosu
    1 çay kaşığı Tuz
    1 çay kaşığı Soguk Su
    1 bardak Siviyag veya icyagi

    Balığın bütün kılçaklarını ayıklayın ve kıyma kivamina gelene kadar makineden çekin.
    Mısır ununu, şekeri, soya sosunu ve tuzu,bu kıymayailave edip karistirin.
    Bu arada yağı harlı ateşte kızdırın.
    Balık karışımını küçük toplar halinde, nar gibi kızartın.
    Sonra kâğıt peçetede yağını süzerek sıcak sıcak servis yapın.
     
  2. buhurdan
    Buhranda

    buhurdan Özel Üye Özel üye

    Katılım:
    12 Ocak 2013
    Mesajlar:
    3.657
    Beğenileri:
    1.612
    Ödül Puanları:
    5.730
    Banka:
    4.783 ÇTL
    afedersin bunun ismini kim koymuş acaba böyle isim mi olur ismini duyanın yiyesi kaçar :D
     

Sayfayı Paylaş