1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Karpuz Reçeli

Konusu 'Diyet / Mutfak' forumundadır ve yaren* tarafından 27 Haziran 2012 başlatılmıştır.

  1. yaren*
    Neşeli

    yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye

    Katılım:
    24 Haziran 2011
    Mesajlar:
    8.204
    Beğenileri:
    108
    Ödül Puanları:
    4.480
    Yer:
    Kimseye ihtiyacım yok ben kendime bile fazlayım...
    Banka:
    416 ÇTL
    [​IMG]

    Kalın kabuklu orta boy 1 karpuz
    7 8 su bardağı şeker
    8-10 adet karanfil
    1 limon

    Karpuzu yıkayıp dilimlere ayırınız.
    Her dilimi içinin kırmızı kısmı kabuk üzerinde yarım cm. kalacak şekilde kesiniz. Dış kabuğunun yeşil kısmını soyunuz.
    Zevke göre 3 cm. çapında daire veya üçgenlere kesiniz.
    1 çay bardağı su ve 1 su bardağı şekerle bir taşım kaynatıp,
    bir gece bekletiniz.
    Ertesi günü şekerin tamamını ve karanfilleri katıp hafif hararetli ısıda reçel kıvamına gelinceye kadar kaynatınız.
    Limon suyunu ilâve edip bir taşım kaynatınız.
     
  2. Mavi Gül
    Avare

    Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye

    Katılım:
    3 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    4.647
    Beğenileri:
    375
    Ödül Puanları:
    3.730
    Yer:
    Misafir Sevmez
    Banka:
    677 ÇTL
    off bir yerden başlamam lazım çook çoook
     

Sayfayı Paylaş