1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Kavun Karpuz Sunumu ve Yeme Biçimi

Konusu 'Sofra Düzeni ve Servis' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 23 Ocak 2011 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    55.490
    Beğenileri:
    6.091
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Kadın
    Meslek:
    Muhasebe
    Banka:
    16.117 ÇTL
    KAVUN KARPUZ SUNUMU VE YEME BİÇİMİ

    Kantalup (küçük bir çeşit kavun) dilimler halinde servis edilen kavun ve karpuz tabak üzerinden sol elde çatal sağ elde bıçak olmak üzere sağdan sola doğru kesilerek kabuklarından ayrılır bıçak çatalla parçalara kesilerek yenir.
     
Benzer Konular
  1. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    528
  2. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    589
  3. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    531
  4. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    440
  5. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    503
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş