1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Kaymaklı Elmalı Tahin Tatlısı

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve MeRciMeK tarafından 18 Ocak 2010 başlatılmıştır.

  1. MeRciMeK
    Masum

    MeRciMeK V.I.P V.I.P

    Katılım:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    9.071
    Beğenileri:
    1.871
    Ödül Puanları:
    7.230
    Banka:
    427 ÇTL
    Malzemeler :
    4 elma
    1.5 su b.toz şeker
    Su
    Kırmızı gıda boyası

    Üzeri İçin
    Tahin
    Ceviz
    Kaymak

    Hazırlanışı
    Elmaların kabuklarını soyun.Elamalrı ikiye kesin ve çekirdeklerini çıkartın. Geniş bir tencereye su ilave edin.Üzeirne az miktarda kırmızı gıda boyası ilave edin. Üzerine elmaları dizin ve elmaları pişirin.

    Elmalar pişince servis tabağına alın ve elmaların soğumasını bekleyin.Elmaların üzerine ceviz parçaları tahin, kaymak ve yeşil fıstık ilave edin ve servis edin.
     

Sayfayı Paylaş