1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Kimchi Pilavı

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Papatya tarafından 21 Eylül 2012 başlatılmıştır.

  1. Papatya
    Meşgul

    Papatya Sözlerimi Geri Alamam.* Süper Moderatör

    Katılım:
    6 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    16.260
    Beğenileri:
    5.770
    Ödül Puanları:
    10.980
    Yer:
    Seattle.
    Banka:
    4.917 ÇTL


    [​IMG]

    Malzemeler

    Bulgogi suyu
    Kimchi
    Acı kırmızı biber
    2 kase pirinç
    Susam yağı
    Yosun
    Susam

    Tarif

    Tavayı ısıtın.Biraz bulgogi suyu koyun.
    1 kap kimchiyi doğrayıp koyun. Karıştırarak 3 dk pişirin.
    Acı kırmızı biberi ekleyin. 2 kase pirinç ekleyin ve karıştırın.
    Ayrı bir tavayı ısıtın.
    Susam yağını koyun.Kurutulmuş yosun ve susamlarıda kavurun.
    Yemeğin üzerine ekleyin.


     

Sayfayı Paylaş