1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Kısır Tarifi

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 2 Ocak 2010 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.602
    Beğenileri:
    5.908
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Banka:
    3.656 ÇTL
    MALZEMELER
    1 su bardağı İnce Bulgur
    2 adet Kuru Soğan
    2 adet Domates
    1 demet Maydanoz
    10 dal kadar Nane
    1 bağ Taze Soğan
    1 çay bardağı Zeytinyağ
    1 bardak Su
    1 tatlı kaşığı Biber Salçası
    1 Limon Suyu (ya da varsa 1 çay bardağı Nar Ekşisi)
    Tuz, Kara Biber, Kırmızı Biber
    Marul yaprakları ve/veya asma yaprağı ile servis yapılır.

    HAZIRLANIŞI
    Kuru soğanlar zeytinyağında hafifçe pembeleştirilir. Salça eklenir ve ezilir. Üstüne aynı anda bulgur, tuz, karabiber, kırmızı biber, limon suyu, ufak ufak doğranmış domatesler ilave edilir. Pişirmeye devam edilir. Su ilave edilir. Ateş kısılır. Bulgur suyunu çekince ocaktan alınır. Ufak ufak doğranmış taze Soğan, maydanoz, nane eklenir. Limonu (Nar ekşisi) ilave edilir karıştırılır. Servis tabağına konur.
     
Benzer Konular
  1. YoRuMSuZ
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    517
  2. MeRciMeK
    Mesaj:
    5
    Görüntüleme:
    968
  3. İki nokta
    Mesaj:
    42
    Görüntüleme:
    3.446
  4. Papatya
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    443
  5. ZeyNoO
    Mesaj:
    27
    Görüntüleme:
    1.724
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş