1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Kıymalı kabak graten

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve asidamla tarafından 7 Mart 2010 başlatılmıştır.

  1. asidamla

    asidamla Üyecik

    Katılım:
    7 Mart 2010
    Mesajlar:
    1
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    20
    Banka:
    0 ÇTL
    KIYMALI KABAK GRATEN

    * 1 Kilo kabak
    * 200 gram dana kıyma
    * 1 soğan
    * 1domates
    * tuz-karabiber

    üzeri için

    * beşamel sos
    * kaşar rendesi

    yapılışı

    kabaklar ikiye bölünür ortaları kayık biçiminde oyulur ve haşlanır
    1 soğan küçük doğranır tencerede kavrulur
    ardından kıyma eklenir
    biraz kavrulduktan sonra domates tuz ve karabiber eklenir piştimi ocaktan alınır
    ortası oyulmuş kabakların içine doldurulur
    üzerine yarım paket beşamel sos yapılır ve dökülür son olarakta kaşar rendesi eklenip 180 derece fırında üzeri kızartılır
    afiyet bal şeker olsun
     

Sayfayı Paylaş