1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

Köy Usulü Lahana Dolması

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve MeRciMeK tarafından 23 Ocak 2010 başlatılmıştır.

  1. MeRciMeK
    Masum

    MeRciMeK V.I.P V.I.P

    Katılım:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    9.084
    Beğenileri:
    1.884
    Ödül Puanları:
    7.230
    Banka:
    456 ÇTL
    Malzemeler :
    1 adet lahana

    İç harcı için:
    2 su b. bulgur
    4 soğan
    1 çorba k. domates salçası
    1 tatlı k. biber salçası
    1 tutam maydanoz
    1 tutam dereotu
    1 tutam reyhan
    1 tutam taze nane
    tuz, karabiber
    zeytinyağı
    su

    Hazırlanışı :
    Bir kaba 2 su bardaüı bulguru,4 adet yemeklik kesilmiş soğan,domates salçası,biber salçası,ince kesilmiş madanoz,dereotu taze nane,reyhan ,tuz karabiber,zeytntağı ilave edin ve dolma harcını karıştırın.

    1 adet lahanın yapraklarını haşlayın ve lahana yapraklarının içine dolma harcını ilave edip sarın.Tencereye lahana dolmalarını dizin.Üzerine su ilave edip pişirin.
     

Sayfayı Paylaş