1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Koyun haşlaması

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve arz-ı hal tarafından 27 Şubat 2012 başlatılmıştır.

  1. arz-ı hal

    arz-ı hal Özel Üye Özel üye

    Katılım:
    29 Kasım 2011
    Mesajlar:
    9.017
    Beğenileri:
    539
    Ödül Puanları:
    5.980
    Meslek:
    İşe başlamadan tatile giren hakime
    Yer:
    yüreğinden uzaklar da...
    Banka:
    199 ÇTL
    Koyun haşlaması Tarifi

    • 1 kg. kemikli koyun eti
    • 4 orta boy patates
    • 2 kereviz
    • 2 orta boy havuç
    • 10 adet arpacık soğanı
    • 1 demet maydanoz
    • 5 bardak su
    • tuz

    Koyun eti, 5 bardak tuzlu suda, üzerindeki köpükler alınarak 1,5-2 saat kadar haşlanır. Daha sonra yıkanıp doğranmış sebzelerle soğan katılır, yarım saat sonra kıyılmış maydanoz ilave edildikten sonra ateşten alınır.

    Afiyet Olsun
     

Sayfayı Paylaş