1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

Forumda "YAZ" konulu resim yarışması düzenledik. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Koyun kol sarması

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve arz-ı hal tarafından 27 Şubat 2012 başlatılmıştır.

  1. arz-ı hal

    arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye

    Katılım:
    29 Kasım 2011
    Mesajlar:
    9.030
    Beğenileri:
    555
    Ödül Puanları:
    5.980
    Meslek:
    artık sadece eş ve anne
    Yer:
    Beşitaş'ın tam ortası
    Banka:
    316 ÇTL
    Koyun Kol Sarması Tarifi
    Koyunun kolundan kürek kemiğini çıkarınız, düzgün bir şekil veriniz, tuzunu, biberini koyunuz, bükünüz, iple bağlayınız. Yağlı bir tepsinin içine yatırıp fırına veriniz, arada üzerine sıcak etsuyu gezdire gezdire iki saat kızartıp, fırından çıkarınız. Uzun uzun kesiniz, ayırmadan tabağa koyunuz. Kalan su ile gayet koyu renkli bir meyane yapınız, üstüne dökünüz.

    Not: Kol sarması tencerede kızartılırsa hem daha kolay olur hem de fırın külfetli olmaz. Yalnız, tencereye koyarken üzerine bir kaşıktan fazla tereyağı sürmek gerekir.
     

Sayfayı Paylaş