1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"BENİM DÜNYAM" konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de bu yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Krokan

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Papatya tarafından 21 Eylül 2012 başlatılmıştır.

  1. Papatya
    Meşgul

    Papatya Sözlerimi Geri Alamam.* Süper Moderatör

    Katılım:
    6 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    16.711
    Beğenileri:
    6.056
    Ödül Puanları:
    10.980
    Yer:
    Seattle.
    Banka:
    3.159 ÇTL


    [​IMG]

    Staj yerinde bunlardan çok yapıyoruz paylaşmak istedim :)

    Malzemeler
    2 su bardağı tuzsuz yer fıstığı
    1 su bardağı toz şeker
    Yarım su bardağı su

    Hazırlanışı
    Su ve toz şekeri orta derinlikte bir tavaya alın. Sürekli karıştırarak bir taşım kaynatın. Fıstıkları tavaya ilave edin. Kısık ateşte fıstıkların rengi değişene kadar pişirmeye devam edin. Tavayı ocaktan indirin. Düz bir zemine yağlı kâğıt ya da folyo serin. Tavadaki karışımı kâğıdın üzerine döküp soğumaya bırakın. Kare parçalar elde etmek için krokanlar soğurken bıçakla üzerine çizikler atın. İyice soğuduktan sonra parçalara bölüp servis yapın. Afiyet olsun.


     
Benzer Konular
  1. Papatya

    Krokan

    Papatya, 21 Eylül 2012, Paylaşıldığı Yer: CerezSÖZLÜK
    Mesaj:
    5
    Görüntüleme:
    366
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş