1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/

Kümes Hayvanları Sunumu ve Yeme Biçimi

Konusu 'Sofra Düzeni ve Servis' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 23 Ocak 2011 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.589
    Beğenileri:
    5.889
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    ❤ Şehr-i İstanbul ❤
    Banka:
    3.568 ÇTL
    KÜMES HAYVANLARI SUNUMU VE YEME BİÇİMİ

    Açık büfelerde ekseriyetle mutfaktan kemiklerinden ayrılmış olarak gelir. Böyle olunca bıçaksız olarak ayakta yenen yemeklerde sadece çatal kullanılır. Oturmuş yemek ziyafetlerinde çatal ve bıçak kullanılır. Önce eti kemikten iyice ayırmak kemik bir kenara bırakıldıktan sonra etini keserek yemeli
     
Benzer Konular
  1. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    458
  2. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    498
  3. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    448
  4. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    368
  5. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    412
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş