1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Kuzu Etli Barbunyalı Karalahana

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve MeRciMeK tarafından 14 Ocak 2010 başlatılmıştır.

  1. MeRciMeK
    Masum

    MeRciMeK V.I.P V.I.P

    Katılım:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    8.886
    Beğenileri:
    1.901
    Ödül Puanları:
    7.230
    Banka:
    721 ÇTL
    Malzemeler :
    2 demet karalahana
    250 gr. kuzu eti
    1 soğan
    1 su b. haşlanmış barbunya
    1 çorba k. domates salçası
    1 çorba k. biber salçası
    1 su b. yarma mısır
    1 çorba k. tereyağı
    Fındık yağı
    Tuz
    Su

    Hazırlanışı
    1 su bardağı yarma mısırın üzerine sıcak su ilave edin ve yarma mısırı dinlendirin. Tencereye sıvıyağ ve 1 çorba kaşığı tereyağını alın. Üzerine 250 gr. kuzu etini ilave edin ve etleri kavurun. 1 soğanı yemeklik kesin ve etlerin üzerine alın.Üzerine 2 çorba kaşığı mısır unu, domates ve biber salçası ilave edin ve kavurmaya devam edin.

    Tencereye 1 su bardağı haşlanmış olan barbunyayı ve Üzerine sıcak su ilave edin ve pişirin. Tencereye yarma mısırı ilave edin.

    2 demet karalahanayı kesin.Karalahanayı başka bir tencereye alın ve üzerine su ilave edin ve karalahanayı pişirin.Karalahanayı tencereye ilave edin.
     
Benzer Konular
  1. yaren*
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    878
  2. ZeyNoO

    Kuzu Kuzu Kuşu

    ZeyNoO, 27 Ocak 2012, Paylaşıldığı Yer: Mitoloji
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    649
  3. ZeyNoO
    Mesaj:
    9
    Görüntüleme:
    1.716
  4. Papatya
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    441
  5. arz-ı hal
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    468
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş