1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

Lahananız pişerken kötü kokmasın!

Konusu 'Diyet / Mutfak' forumundadır ve Papatya tarafından 29 Kasım 2012 başlatılmıştır.

  1. Papatya
    Meşgul

    Papatya Sözlerimi Geri Alamam.* Süper Moderatör

    Katılım:
    6 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    16.482
    Beğenileri:
    5.946
    Ödül Puanları:
    10.980
    Yer:
    Seattle.
    Banka:
    3.064 ÇTL


    Bir elmanın kabuğunu lahananın pişme suyuna katarsanız hem hazmı kolaylaşır, hem de pişerken oluşan kötü kokuyu engellemiş olursunuz.

     
  2. MeRciMeK
    Masum

    MeRciMeK V.I.P V.I.P

    Katılım:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    9.084
    Beğenileri:
    1.882
    Ödül Puanları:
    7.230
    Banka:
    454 ÇTL
    Evet pişerken kötü yerken güzel :) Buna bulaşmıyorum hiç, pişmişi geliyor bi yerlerden onlara söylerim :D
     
Benzer Konular
  1. BeReNN
    Mesaj:
    19
    Görüntüleme:
    8.092
  2. cemree
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    397
  3. ZeyNoO
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    331
  4. YoRuMSuZ
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    199
  5. dderya
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    319
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş