1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Lahananız pişerken kötü kokmasın!

Konusu 'Diyet / Mutfak' forumundadır ve Papatya tarafından 29 Kasım 2012 başlatılmıştır.

  1. Papatya

    Papatya MEN SEBETE NEBETE... Süper Moderatör

    Katılım:
    6 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    17.119
    Beğenileri:
    6.456
    Ödül Puanları:
    11.080
    Cinsiyet:
    Kadın
    Yer:
    Seattle.
    Banka:
    136 ÇTL


    Bir elmanın kabuğunu lahananın pişme suyuna katarsanız hem hazmı kolaylaşır, hem de pişerken oluşan kötü kokuyu engellemiş olursunuz.

     
  2. MeRciMeK

    MeRciMeK V.I.P V.I.P

    Katılım:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    8.807
    Beğenileri:
    1.920
    Ödül Puanları:
    7.230
    Banka:
    2.325 ÇTL
    Evet pişerken kötü yerken güzel :) Buna bulaşmıyorum hiç, pişmişi geliyor bi yerlerden onlara söylerim :D
     
Benzer Konular
  1. BeReNN
    Mesaj:
    19
    Görüntüleme:
    8.613
  2. cemree
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    541
  3. ZeyNoO
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    478
  4. YoRuMSuZ
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    425
  5. dderya
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    532
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş