1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Limonlu bal çöreği

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve ~meLek~ tarafından 30 Kasım 2013 başlatılmıştır.

  1. ~meLek~
    Cadı

    ~meLek~ GalataSaray'ım

    Katılım:
    15 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    3.046
    Beğenileri:
    192
    Ödül Puanları:
    3.330
    Cinsiyet:
    Kadın
    Meslek:
    Öğrenci (:
    Yer:
    Napcan geLcenmi ki?
    Banka:
    133 ÇTL
    Malzemeler:
    150 gr un
    5 gr kabartma tozu
    80 gr toz şeker
    12 ml bal
    1 yumurta
    50 ml tam yağlı süt
    50 ml eritilmiş tereyağı
    1 çay kaşığı rendelenmiş limon kabuğu
    Tuz

    Hazırlanışı:
    Önce un, kabartma tozu ve tuzu birlikte eleyin. Daha sonra şeker, bal, yumurta ve limon kabuğunu çırpın. Yumurta ve şeker karışımına unlu karışım, süt ve eritilmiş tereyağını ilave ederek 1 gece buzdolabında bekletin. Daha sonra yağladığınız küçük kalıplara bu karışımı doldurun. 190 derece fırında üzeri pembeleşinceye kadar pişirin. Daha sonra servis edin.
     
  2. buhurdan
    Buhranda

    buhurdan Özel Üye Özel üye

    Katılım:
    12 Ocak 2013
    Mesajlar:
    3.520
    Beğenileri:
    1.532
    Ödül Puanları:
    5.730
    Banka:
    4.743 ÇTL
    12 ml derken :D
    neyse denemek lazım
     
Benzer Konular
  1. yeşüLL
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    759
  2. KıRMıZı
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    507
  3. dderya
    Mesaj:
    2
    Görüntüleme:
    320
  4. Papatya
    Mesaj:
    2
    Görüntüleme:
    577
  5. Papatya
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    721
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş