1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Lokum ve Lokum Kaymağı nedir?

Konusu 'Diyet / Mutfak' forumundadır ve Suskun tarafından 10 Ocak 2013 başlatılmıştır.

  1. Suskun

    Suskun V.I.P V.I.P

    Katılım:
    16 Mart 2009
    Mesajlar:
    23.224
    Beğenileri:
    302
    Ödül Puanları:
    6.230
    Yer:
    Türkiye
    Banka:
    4.329 ÇTL
    Lokum ve Lokum Kaymağı nedir?

    Lokum:
    Şeker, nişasta, içme suyu ve sitrik asit veya tartarik asit veya potasyum bi tartarat ile hazırlanan lokum kitlesine gerektiğinde çeşni maddeleri, kuru ve/veya kurutulmuş meyveler ve benzeri maddelerin ilavesiyle tekniğine uygun olarak hazırlanan ürünü,
    Lokum kaymağı: 100 gramında en az 60 gram süt yağı bulunan, pastörize kremayı ifade eder
     
Benzer Konular
  1. kelebek
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    947
  2. -araz-
    Mesaj:
    21
    Görüntüleme:
    1.456
  3. arz-ı hal
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    3.231
  4. Papatya
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    513
  5. Papatya
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    1.683
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş