Makarnaların Besin Değerlerini Artırma ve Servise Hazırlama Yolları

ZeyNoO

٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠
V.I.P
Katılım
5 Ags 2008
Mesajlar
61,909
Beğeniler
6,256
Takım
GALATASARAY
#1
MAKARNALARIN BESİN DEĞERLERİNİ ARTIRMA VE SERVİSE HAZİRLAMA YOLLARI

Makarnaların besin değerlerini artırma ve tek taraflı beslenmenin önü ne geçmek için mutlaka makarnalara peynir kıyma domates v.s. gibi besin maddelerini ilâve ettiğiniz takdirde hem besleyici değerlerini hem de lezzetlerini artırmış olursunuz.
Makarnaların yanında garnitür pek kullanılmaz. Makarna bazen et yemeklerinin yanında garnitür olarak kullanılır.

Makarnaya çeşitli soslar katıp karıştırılarak lezzet ve görünüşleri değiştirilir. Makarnaları servis tabağına koyduktan sonra kenarlarını silip sıcak servis yaparak yenmesi lâzımdır.
 
Top