1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Makarnaların Besin Değerlerini Artırma ve Servise Hazırlama Yolları

Konusu 'Sofra Düzeni ve Servis' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 23 Ocak 2011 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.480
    Beğenileri:
    5.784
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    ❤ Şehr-i İstanbul ❤
    Banka:
    3.064 ÇTL
    MAKARNALARIN BESİN DEĞERLERİNİ ARTIRMA VE SERVİSE HAZİRLAMA YOLLARI

    Makarnaların besin değerlerini artırma ve tek taraflı beslenmenin önü ne geçmek için mutlaka makarnalara peynir kıyma domates v.s. gibi besin maddelerini ilâve ettiğiniz takdirde hem besleyici değerlerini hem de lezzetlerini artırmış olursunuz.
    Makarnaların yanında garnitür pek kullanılmaz. Makarna bazen et yemeklerinin yanında garnitür olarak kullanılır.

    Makarnaya çeşitli soslar katıp karıştırılarak lezzet ve görünüşleri değiştirilir. Makarnaları servis tabağına koyduktan sonra kenarlarını silip sıcak servis yaparak yenmesi lâzımdır.
     

Sayfayı Paylaş