1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Mantar Soslu Kabak

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve dderya tarafından 22 Ekim 2013 başlatılmıştır.

  1. dderya
    Ayyaş

    dderya kOkOşŞ Süper Moderatör

    Katılım:
    29 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    11.295
    Beğenileri:
    7.479
    Ödül Puanları:
    11.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    izmir :)
    Banka:
    204 ÇTL
    [​IMG]






    Malzemeler,
    500 gr tavuk kalça (ızgaralık)
    1 kg kabak
    1 paket kremalı mantar çorbası
    1 su bardağı rendelenmiş taze kaşar peyniri
    200 ml krema

    Yapılışı,
    Kabakların kabuklarını soyun. Halkla halka doğrayın.
    Kabakların üzerine pişirmiş olduğunuz 1 paket mantar çorbasını ve kremayı ekleyin. Karıştırın.
    Fırın tepsinizi yağlayın ve tavukları dizin. Üzerine elde ettiğiniz kabak karışımını eşitçe dökün.
    180 derecede 30 dakika pişirin.
    Fırından çıkarmadan önce rendelenmiş kaşar peyniri tepsinin üzerine yayın.

    Afiyet olsun.
     

Sayfayı Paylaş