1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Mantarlı tavuk

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve MeRciMeK tarafından 23 Ocak 2010 başlatılmıştır.

  1. MeRciMeK
    Masum

    MeRciMeK V.I.P V.I.P

    Katılım:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    9.073
    Beğenileri:
    1.872
    Ödül Puanları:
    7.230
    Banka:
    428 ÇTL
    Malzemeler:

    2 soğan
    4 sivri biber
    1 kg mantar
    1 kg kuşbaşı tavuk
    3 domates
    4 yemek kaşığı sıvıyağ
    1 su bardağı kaşar peynir
    pul biber
    karabiber
    köri
    tuz

    Hazırlanması:

    Soğanları ve biberleri küçük küçük doğrayıp sıvıyağda pembeleşinceye kadar pişirin.
    Tavuğu ekleyin, 5 dakika kadar tavukları da pişirin. Domatesi ve mantarı ekleyerek harlı ateşte mantar ve tavuklar pişinceye kadar pişirin.
    Daha sonra baharatları ekleyerek fırın tepsisine alın.
    Üzerine kaşar peynir ekleyerek önceden ısıtılmış fırında peynir eriyinceye kadar pişirin.
     

Sayfayı Paylaş