1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Maş Piyazı

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Paradoks ~ tarafından 13 Kasım 2012 başlatılmıştır.

  1. Paradoks ~

    Paradoks ~ ... Elif ...

    Katılım:
    6 Eylül 2011
    Mesajlar:
    4.006
    Beğenileri:
    71
    Ödül Puanları:
    2.980
    Meslek:
    Yazılım mühendisi
    Yer:
    Konya
    Banka:
    114 ÇTL
    [​IMG]

    Malzemeler:
    1 çay fincanı maş
    1 bağ maydanoz
    3 sap taze soğan
    ½ limon
    kırmızı biber,tuz
    nar ekşisi
    zeytinyağı

    Öncelikle maş fasulyelerini, kaynayan suyu koyalım yumuşayıncaya kadar haşlayalım.
    Bu arada soğan ve maydanozu ayıklayıp kesme tahtasında doğrayıp karıştırma kabına alalım.
    Bir kapta limon suyunu, zeytinyağı, tuz ve nar ekşisini alıp çırparak karıştıralım, karıştırma kabına alalım.
    Haşlanan fasulyeyi süzelim soğutup karıştırma kabına alıp malzemelerle iyice karıştıralım.
    Salatayı servis tabağına alıp, servise sunabiliriz. Afiyet olsun.
     
  2. Suskun

    Suskun V.I.P V.I.P

    Katılım:
    16 Mart 2009
    Mesajlar:
    23.242
    Beğenileri:
    276
    Ödül Puanları:
    6.230
    Yer:
    Türkiye
    Banka:
    2.052 ÇTL
    [​IMG]

    [​IMG]

    ilk defa gördüm ve duydum bu fasulyenin adını,evde kendiniz çimlenirip yiyebiliyormuşsunuz ilginç
     
Benzer Konular:
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş