1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"BENİM DÜNYAM" konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de bu yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Mastâve

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Tuba tarafından 19 Temmuz 2013 başlatılmıştır.

  1. Tuba

    Tuba Özel üye

    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    2.587
    Beğenileri:
    200
    Ödül Puanları:
    2.230
    Meslek:
    okullu
    Yer:
    kumdan kaleler
    Banka:
    63 ÇTL
    1 ufak demet pazı
    350 gr yoğurt
    ½ tatlı kaşığı tuz
    1 diş sarmısak
    1 tatlı kaşığı çöreotu


    Yapılışı
    Pazı yapraklarının ortadaki kalın damarlı kısmını alın, şeritler halinde doğrayın. Tuzlu suda 3-4 dakika haşlayın, suyunu hemen süzün. Pazı yapraklarının sadece diriliğini hafif alacak kadar haşlanması ve yeşilliğini koruması gerekir. Sarmısağı tuzla havanda ezerek yoğurtla karıştırın, pazıları yoğurda ekleyin. Üzerine çörek otu ekleyin ve servis yapın.
     

Sayfayı Paylaş