1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Menü Kartlarının Hazırlanışında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Konusu 'Sofra Düzeni ve Servis' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 23 Ocak 2011 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.480
    Beğenileri:
    5.783
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    ❤ Şehr-i İstanbul ❤
    Banka:
    3.063 ÇTL
    MENÜ KARTLARININ HAZIRLANIŞINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

    Düz desensiz beyaz kartların seçimi
    Yemek adlarının yazılışında yanlışlık yapılmaması
    Her yemek adı yazılışında büyük harfle başlayıp alt alta gelen yemekler aynı hizada yazılması
    Bir yemeğin kendisine ait olan garnitürü o yemeğin yazısının tam ortasından veya bitiminden sağa doğru yazılması (Garnitür ait olduğu yemeğin bir alt sırasında yazılarak yer alır.)
    Yazılan yemeklerin araları küçük işaretlerle ayrılmalı
    Yabancı yemek isimleri doğru olarak yazılmalı ve söylenmeli.
     

Sayfayı Paylaş