Menü Kartlarının Hazırlanışında Dikkat Edilmesi Gerekenler

ZeyNoO

٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠
V.I.P
Katılım
5 Ags 2008
Mesajlar
61,909
Beğeniler
6,254
Takım
GALATASARAY
#1
MENÜ KARTLARININ HAZIRLANIŞINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Düz desensiz beyaz kartların seçimi
Yemek adlarının yazılışında yanlışlık yapılmaması
Her yemek adı yazılışında büyük harfle başlayıp alt alta gelen yemekler aynı hizada yazılması
Bir yemeğin kendisine ait olan garnitürü o yemeğin yazısının tam ortasından veya bitiminden sağa doğru yazılması (Garnitür ait olduğu yemeğin bir alt sırasında yazılarak yer alır.)
Yazılan yemeklerin araları küçük işaretlerle ayrılmalı
Yabancı yemek isimleri doğru olarak yazılmalı ve söylenmeli.
 

Benzer konular

Top