1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Meyveli Kaymaklı Ekmek Tatlısı

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve MeRciMeK tarafından 20 Şubat 2010 başlatılmıştır.

  1. MeRciMeK
    Masum

    MeRciMeK V.I.P V.I.P

    Katılım:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    9.071
    Beğenileri:
    1.871
    Ödül Puanları:
    7.230
    Banka:
    427 ÇTL
    Malzemeler :
    15 Dilim Tost Ekmeği
    4 Yumurta

    Kızartmak İçin:
    Sıvıyağ

    Şerbeti İçin:
    3 Su B. Su
    3 Su B. Şeker
    1 Dilim Limon

    Üzeri İçin:
    1 Poşet Kaymak Tadında Kremşanti
    1 Çay B. Süt
    1 Muz
    2 Kivi

    Hazırlanışı
    Şerbeti hazırlamak için; suyu, şekeri ve bir dilim limonu kaynatın.Yumurtaları bir kapta çırpın. Ekmekleri yumurtaya batırın ve sıvıyağda kızartın. Kızaran ekmekleri kağıt havluya alın.

    Geniş bir servis tabağına kızarmış ekmekleri dizin. Şerbetini üzerine dökün ve şerbeti çekmesini bekleyin.Karıştırma kabında sütü ve toz şantiyi katılaşana kadar çırpın ve bir süre dolapta bekletin.

    Son olarak tatlıyı süslemek için; kremşantiyi üzerine sıkın ve küp küp doğranmış muz ve kiviyle süsleyin.
     

Sayfayı Paylaş