1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"BENİM DÜNYAM" konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de bu yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Milföy Çanağı Tarifi

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Papatya tarafından 21 Kasım 2012 başlatılmıştır.

  1. Papatya
    Meşgul

    Papatya Sözlerimi Geri Alamam.* Süper Moderatör

    Katılım:
    6 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    16.735
    Beğenileri:
    6.065
    Ödül Puanları:
    10.980
    Yer:
    Seattle.
    Banka:
    2.812 ÇTL


    [​IMG]

    Malzemeler:

    2-3 adet milföy
    150-200 gr tatlı lor peyniri
    2 adet kırmızı kapya biberi
    Dereotu
    Tuz
    2-3 kaşık Zeytinyağı

    Hazırlanışı:

    Milföyler yumuşayıp şekil verilebilecek kıvama gelince fırına dayanaklı sufle kaplarını yağlayıp içerisine milföyleri yerleştirin. Çatal ile delikler açıp orta kısmı kabarmasın diye içerisine nohut taneleri atıp 10-15 dk fırında kızartın. Fırından çıkan milföyleri sufle kaplarından çıkartıp soğutun.

    Başka bir kapta lor peyniri, ince ince kıyılmış dereotunu, kapya biberini ve damat tadınıza göre tuz ve zengin yağı ilavesini yapıp karıştırın. Hazırladığınız karışımı milföy çanaklarına paylaştırıp servis edin.

    Afiyet olsun...

     
Benzer Konular
  1. Suskun
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    663
  2. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    486
  3. Papatya
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    403
  4. ~meLek~
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    433
  5. Papatya
    Mesaj:
    2
    Görüntüleme:
    319
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş