1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Mortadella Tarifi

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Paradoks ~ tarafından 1 Nisan 2013 başlatılmıştır.

  1. Paradoks ~

    Paradoks ~ ... Elif ...

    Katılım:
    6 Eylül 2011
    Mesajlar:
    4.006
    Beğenileri:
    71
    Ödül Puanları:
    2.980
    Meslek:
    Yazılım mühendisi
    Yer:
    Konya
    Banka:
    114 ÇTL
    [​IMG]

    200 gram kuyruk yağı
    yarım kilo köftelik kıyma
    Yarım kilo çiğ köftelik et


    Eti tuzlayın ve aliminyum folyoya açın.
    Üstüne kıymayı açın ve arzu ettiğiniz miktarda karabiber, karanfil, tarçın ekleyin.
    Üç şerit kuyruk yağı koyun.
    Aliminyum folyoyla rulo yapın, iple bağlayın ve bir tencereye alın.
    Üzerine bir kadeh kırmızı şarap, 1 defne yaprağı, domates püresi ve bol arpacık soğanı koyun.
    45-50 dakika kaynatın.
    Suyu bittikçe sıcak su ekleyin.
    Piştiği zaman dilimleyin ve yanında pilavla servis edin.
     

Sayfayı Paylaş